Notice: add_theme_support( 'html5' ) fonksiyonu hatalı çağırıldı. Tiplerden oluşan bir dizi aktarmalısınız. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 3.6.1 sürümünde eklendi.) in /home/jackel6/kablosuzmecmua.com/wp-includes/functions.php on line 5833
2016'da Kaçırmış Olabileceğiniz 12 Harika TV Dizisi - Kablosuz Mecmua
Showing 1 of 2

Televizyon dizilerinin parıldadığı bu dönemde tanıtımı az yapılmış ya da diğer programların arasında kaybolmuş dizileri kaçırmış olma ihtimaliniz oldukça fazla. İşte bu sebeple biz de bu yazımızda iyi olduğunu düşündüğümüz ancak popüler diziler arasına yerleşmemiş, 2016’nın az bilinen ancak iyi dizilerinin bir listesine yer vermek istedik.

Korku filmlerinin dizi haline dönüştürülmesinden sahte sitcom dizilerine, gizemli dram dizilerinden konusu gerçek hikayelere dayanan suç belgesellerine kadar geçtiğimiz 12 ay boyunca televizyon ekranlarında boy göstermiş olan 12 muhteşem ancak az bilinen dizilerin bir derlemesini okumak için sizleri şöyle alalım.

Witless

İngiliz BBC Three kanalının sadece İnternet üzerinden yayın yapan bir televizyon kanalı haline dönüşmesi sebebiyle ortalama bir televizyon izleyicisi bu kanalda yayınlanan bazı programları doğal olarak kaçırıyor.

Zoe Boyle ve Kerry Howard‘ın karanlık bir cinayeti gördükten sonra tanık koruma programı altına alınmaya zorlandığı iki talihsiz ev arkadaşını oynadığı Witless, bu yılın tartışmasız en eğlenceli dizilerinden birisiydi.

Gerçekten de, garip bir çiftin komik bir hikayesini anlatan bir sitcom olmanın ötesinde John Inverdale‘nin harika bir komedi dizisi oyuncusu olduğunu kim bilebilirdi? Bir komedi dizisinden beklenmeyecek kadar gergin olan ve sezonun en heyecanlı yerinde biten bu dizinin ikinci sezonunun da en azından ilki kadar iyi olacağını söylemek yerinde olur.



Crazy Ex-Girlfriend

Altın Küre Eleştirmen Seçimi Ödülü’nün yanı sıra bu yıl iki Emmy ödülünün de sahibi olan Rachel Bloom‘un son derece keyifli müzikal komedisi.

Crazy Ex-Girlfriend‘de Bloom, yaz kampı sırasında edindiği eski erkek arkadaşını aramak için nüfusu daha az West Covina, Kalifornia’ya yerleşen, sıkıntılı bir New York avukatını oynuyor.

Dizinin konusu buraya kadar geleneksel bir romantik komediden öteye gitmiş değil.

Ancak dizide yer alan son derecede eğlenceli şarkılar ve Bloom‘un muhteşem performansı diziyi bu on yılın en seçkin ve keyifli programlarından biri haline getiriyor.

Please Like Me

Aslında bu sene dördüncü sezonu yayımlanan dizinin özellikle 2016 yılında daha geniş izleyici kitlesine ulaştığı biliniyor.

Josh Thomas, dizide depresyon, intihar, eşcinsel olduğunu açıklama gibi görece ağır konuları ele alıyor.

Divorce

Sarah Jessica Parker ve Thomas Haden Church‘ün yanı sıra dizinin yaratıcısı Sharon Horgan‘ın (Pulling, Catastrophe) varlığına rağmen, bu komedi dramı izleyicilerin hayal gücünü ne yazık ki beklendiği kadar yakalayabilmiş görünmüyor.

Belki de uzunca bir süredir evli olan bir çiftin zorlu bir şekilde bir boşanma sürecinden geçtiği bir konuya sahip olan bir diziyi izlemek kimilerini caydırmış olabilir ancak oyuncuların muhteşem performansının yanı sıra dizinin yaratıcısının nevi şahsına münhasır anlatım tarzı pek çok izleyiciyi koltuklarına çivileyecek türden bir dizinin ortaya çıkmasını sağlıyor.

Showing 1 of 2
Share.

About Author

Jack, teknoloji firmalarına danışmanlık verir ve boş zamanlarda teknoloji dünyasındaki gelişmelere adar. Kablosuz Mecmua'nın kurucusudur.